CP

Inatt har jag sovit tre timmar. Jag börjar tröttna på tidningsbudandet. Det liksom pajar både lördagen och söndagen. Detta på grund av att jag inte kan göra något på lördagkvällen eftersom jag ska jobba och när jag ändå bara hinner sova ett par timmar innan jag ska upp bara för att jag har så svårt att somna. Sen är jag aptrött på söndagen och är jättekonstigt och det är ju bäddatt för att man ska göra bort sig om man vistas utomhus. Dessutom tappar jag all förmåga av att kunna formulera mig. Se liksom bara på hur jag skriver... Baaahh ahha.....

Har i vilket fall haft stånd på majornaloppisen idag men syster och en vän till henne. Där träffade jag malin som också hade stånd och hittade en görafin(!!!) mockajacka för femtio spänn. Jag hade tänkt bo i den i sommar.

Förutom detta har jag haft en helt ok helg. Gårdagen var aptråkig bara för att jag skulle jobba och tvätta osv och fredagen spenderade jag först med Sandy på stan och sen hos Mosan med pizza och godis och sen röda sten med andra godisar. Kvällen slutade ganska tidigt.

Nu ska jag sluta skriva nonsens och spendera resten av dagen med något mer intressant än Facebook och annat tråkigt. Därför tänkte jag kolla på How i Met your mother, eller något annat gött som man kan göra när man är ensam.

Istället för bakfylleångest
The Kills

Efter tio timmar på jobbet


Har idag lyckats med följande:

  • Låsa in mina nycklar i skåpet på jobbet som jag fick bända upp med våld och skruvmejslar.
  • Gått längs avenyn med öppen gylf.

Det var allt för idag.


Now i wanna be your dogBara för att Iggy & The Stooges kommer till GBG i slutet på sommaren. Så jävla fookin great!
The Stooges – I Wanna Be Your Dog - Remastered LP VersionMyspys
The tallest man on earthrock around the clock


Jag är förvånad över att jag inte deckat vid det här laget. Gick upp klockan tre imorse för att dela ut GP och sedan beslutade jag mig för att följa med min mormor, moster, kusin, och syster till Ullared. Det var himla mysigt att umgås med dom och jag gör det alldeles för sällan. Nu svider det i mina ögon och jag har ont i magen av trötthet trots det pallar jag inte att gå och lägga mig... än.Tips?


Nu har jag målat och jag lovade Therese att lägga upp en bild. Den är inte färdig än och det är bara att ge tips om ni har några idéer så att jag kan utveckla den.Jag hade en drömJag hade en konstig dröm inatt. Den handlade om att jag blev stalkad av Benicio del Toro som ville komma åt något som jag hade. Han satt och spioerade på mig i en bil då han bar solglasögon och en guldfärgad klänning. Sen  knackade han på och försökte kidnappa mig. Men som tur var misslyckaes han och det slutade med att han låg maktlös i bagaget på bilen då jag dödade honom med en sax. Poor thing...

Nu känner jag mig något psycho.Ö n s k e l i s t a n


Jag fyller år snart. Eller ja, om några veckor i alla fall. Därför tänkte jag att det vore bra att skriva en lista på saker jag behöver.
  • En älskare. Någon som ställer upp i nöd och lust. (Gärna Robert Pattinson, men så länge han är snygg spelar det egentligen ingen roll vem det är)
  • Fickplunta. Motiveringen till detta är samma som ovan för det handlar om nöd och lust det med.
  • Cambridge ögonmetod bara för att jag är så jävla trött på glasögon.
  • En lägenhet i Haga. Eller ett hus någonstans som man kan dela med vänner osv.
Sen kan jag inte komma på fler men jag kanske återkommer när jag vet.


Pure Shit


bajs i blöjan

Therese får skit på tröjan

barnet är dålig i magen

så Therese får torka bajs hela dagen

det är ingen bra start för deras underliv

det skulle kunna ge dem HIV


Så lyder texten till vad vi hoppas kommer bli en ren skit-låt. Det började med att jag och Therese tyckte vi borde repa snart igen. Det var ju faktiskt ett halvår sedan sist så det är ju på tiden nu. Vi tyckte också att det var passande att beskriva en vanlig dag som dagisvikarie, då man bokstavligt talat får ta en del skit.

Ciao

TorkaNej nu vet jag inte vad jag ska skriva bara för att bloggen inte har någon inriktning. Därför kan det komma upp ett och annat mysterie här med. Hur som helst har det inte hänt någpt intressant i mitt liv. Det enda jag gjort i veckan hittils är att drack kaffe hos sandra igår och att jag jobbade tio timmar i måndags efter två timmars sömna på natten.

Idag har jag kommit fram till att patti smith är min idol. Detta ska firas med free money.

Hej hej.

Staden


Göteborg är en fin stad men den skrämmer mig ibland. Som till exempel när man stöter på alla som sett en naken under en veckas tid och det är inte första gången det händer. Förra gången stötte jag "bara" på acneskägget och rökelsemannen under en och samma vecka, men nu träffade jag kommunisten också. Men det var i lördagss, på förta maj. I onsdags träffade jag på rökelsemannen och då vågade vi i alla fall prata med varandra. i några sekunder. Dagen efter det såg jag acneskägget på kings head. Jag ignorerade honom och han ignorerade antagligen mig med, vilket är ganska löjligt men jag kände verkligen inte för att prata med honom.

Mamma jag är räddJag vet inte vad jag har råkat ut för. Men jag får sms som skriker desperation av en människa. En person jag inte vill träffa men som väldigt gärna vill träffa mig. Tro mig, det är skrämmande.
She & Him

Vi skulle bli ett fint par, eller hur?


Han


Jag, typ.

Båda bilderna kommer från facehunter och är tagna i Toronto.


RSS 2.0