Förbannad


Om du tycker att det är ok att skaka av nervositet innan jobbet kan du rösta på alliansen på söndag. Men om du inte tycker om det, liksom jag kan du gott välja något av de röd/gröna partierna.
Ens arbetsplats skall inte vara som en soptunna där odrägliga människor tror att stress löser allt.

Jag fick också mitt schema inför novemver idag. Kul. Dom enda jobbtillfällena jag fått är nattpass på helger.
Jag har fått nog!


NÅGOT VETTIGT?


Jag har många gånger funderat över hur jag spenderar mina dagar. Och då åt alldeles för lite aktiviteter. Dagen börjar oftast med att jag kokar lite kaffe, äter lite frukost och sätter på datorn och kollar min facebook. Tragiskt nog stänger jag inte av den förän jag ska gå och lägga mig och oftast händer det inget nytt på facebook heller. Varken under dagen eller natten när jag inte är inloggad. Jag har helt enkelt aldeles för mycket tid, och därför tar jag den så förgivet att jag slösar bort det med ingenting. När jag blir gammal kommer jag säkert förbanna detta jävla internet som stulit en väldigt stor del av min ungdom för ingenting? För vad har det gett mig? -NAAADAAA!!!

Jag funderar dock på hur jag ska spendera mitt liv istället. En vän till mig som har heltidsjobb sa att jag kan göra så mycket av min tid, som att lära mig något ovanligt. Men vad ska jag hitta på då? Vad är vettigt, jag behöver tips!

puss

Istället för ångest


Sitter och har jobbångest men försöker åtgärda detta med en punktlista på sånt jag tycker om.


RSS 2.0