Mina kycklingar

GULLEFJUNJag var ett tunnhårigt barn med en endast fjunig kalufs på huvudet. Den traslade alltid till sig, speciellt när det blåste lite lätt. Det var därför jag aldrig kunde ha långt och fint hår som alla andra söta flickor, nej jag fick nöja mig med en pojkig frisyr och de få hårstrån jag hade. På grund av min frisyr fick jag alltid vara pappan när vi lekte mamma, pappa, barn. Men det var inte det som var värst, för en del vuxna trodde faktiskt att jag var en pojke då mamma helst klädde mig och mina syskon i unisexkläder så var min stil inte så värst flickig den heller. Hur som helst fick jag alltid killeksakerna i Happy Meal på McDonalds och vuxna betedde sig som om jag vore en grabb och ibland trodde jag nästan att jag var det, eller att jag var en kille i en tjejs kropp fasten jag inte ville det. Ibland drömde jag mardrömmar om att jag var kille på riktigt. Sjukt vare.


En natt på McDonalds


Tänk så roligt det är när man är full och glad. I alla fall för en del, men för andra kanske alkohol har en negativ effekt. Det kan framkalla ens bästa sidor men framför allt de sämsta. Det beror helt på hur ens kropp reagerar, för alla är ju olika. Som inatt när jag hade mitt första nattpass på McDonalds. Många utav gästerna var glada och bjöd på både komplimanger och dricks medan andra kom med rätt så osköna kommentarer.

Här har vi några godingar ifrån nattens kunder

Tjej men kompisgäng runt 20 årsåldern:
"Fan, vad du är duktig! När slutar du? -När du slutar förtjänar du en öl på park lane, gå och ta en öl där då!"
Jag "Nä, jag ska nog hem och sova"
Tjejen "Va, ska du inte till park lane!'? "


Man i 30 års åldern:
"fan vad långsam du är!"

Annan man i 30 årsåldern:
"MATILDA!!! Kan jag få ditt nummer? Om du ger mig ditt nummer så ska du få vilt sex inatt. Du behöver min stora kuk!"

Detta var bara tre av många citat. En del går inte att beskriva med ord, och en del är lite väl klyschiga för man har ju en tendens av att bli sån när man är lite rund om foten.

Det var allt för idag.

Pussar!


"det vackraste på världen"

Har spenderat de två senaste dagarna på Martinas land där vi njöt av sol, mat, vin, utspädd teculia men framförallt av varandras sällskap! Vi gick på promenader och fick uppleva äventyr efter äventyr. Vi stötte bland annat på den här bitchiga kalven som tog illa upp när jag försökte ta kort på när han bajsade. Förstår honom, men man behöver inte göra värsta grejen av det, tycker jag.

Det var allt för idag.

Hej hopp!

De två små kängornaDe två kängorna tog sig en fin promenad i solskenet. Satte sig i slottskogen och drack en varsin öl. Då sa vänsterkägan till högerkängan att högerkängan var det finaste som vänsterkängan visste bara för att de är precis likadana, fast spegelvändra. Då blev högerkängan generad och satte sig lite närmre vänsterkängan. Där satt de och myste. De hade äntligen funnit varandra.


the b-day


Igår var det min födelsedag så jag är numera 21, eller 20+ om man hellre vill kalla det så. Jag fick många gratulationer och det tackar jag för! Dessutom överaskades jag av mormor, moster och kusin när jag kom hem ifrån jobbet. Himla mysigt! Hade ingen aning om att de skulle titta förbi.


RSS 2.0